Woonboerderij omgeving Utrecht

Oude boerderij getransformeerd naar eigentijdse villa. |

In de omgeving Utrecht hebben we samen met de kopers een oude traditionele woonboerderij getranformeerd naar een eigentijdse moderne vrijstaande woning.

Een “niet urban” project dat letterlijk en figuurlijk een beetje buiten onze comfortzone lag, maar daardoor juist een leuke en uitdagende klus was voor ons designteam en de aannemer. Behalve de herindeling en renovatie van de boerderij zelf, hebben we de aangrenzende schuur nagenoeg vanaf het begin opnieuw opgebouwd en hebben we deze onderdeel laten worden van de woonruimtes. Hierdoor kon de bovenverdieping worden ingericht als kantoorruimte.

Onze kopers, twee ondernemers met hun roots in de grote stad, hebben hun wensen bij ons kenbaar gemaakt en samen hebben we dit project gemaakt tot wat het nu is: een moderne villa in een oud Hollandse omgeving!

Van:

GET CONNECTED

Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons via Facebook, Twitter of Pinterest!

sneakpeak kantoor 500px

Verhuizing

Per 1 december verhuizen wij naar ons supergave nieuwe kantoor. Op een oppervlakte van bijna 300 m2 komt niet alleen ons nieuwe kantoor, maar bouwen we ook onze nieuwe modelwoning. Vanuit deze fantastische en inspirerende omgeving gaan we doen waar we goed in zijn: het ontwerpen en realiseren van geweldige urban woningen!

Ons adres wordt:
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

We zien er naar uit je in 2018 te mogen ontvangen in ons nieuwe kantoor en/of de modelwoning!

Met vriendelijke groet,
Team Gideon