Cypruslaan 53

3059 XA Rotterdam | 220 m2 | 6 kamers | Tuin | Nesselande

In ons concept "ontwerp je eigen woning" heeft de koper van dit appartement, samen met onze architect, de woning zelf ontworpen.

Aan de hand van de wensen en ideeën van de koper zijn we een ontwerp gaan maken. De architect heeft de woonwensen samen functionaliteit en met gevoel voor design laten terugkomen in het uiteindelijke ontwerp.

Indeling, materiaalkeuze, keuken en badkamer komen allemaal tot stand door de optimale samenwerking tussen koper en architect.

Waar maatwerk, het inzetten van een eigen architect en het gebruik van luxe afwerkmaterialen tot voor kort alleen maar was weg gelegd voor het hogere segment, denken wij met dit met ons concept voor een veel grotere groep bereikbaar te maken.

Is dit ook wat voor jou? Maak dan een afspraak of vraag de brochure aan.

Van:

GET CONNECTED

Zorg dat je altijd op de hoogte bent en volg ons via Facebook, Twitter of Pinterest!

sneakpeak kantoor 500px

Verhuizing

Per 1 december verhuizen wij naar ons supergave nieuwe kantoor. Op een oppervlakte van bijna 300 m2 komt niet alleen ons nieuwe kantoor, maar bouwen we ook onze nieuwe modelwoning. Vanuit deze fantastische en inspirerende omgeving gaan we doen waar we goed in zijn: het ontwerpen en realiseren van geweldige urban woningen!

Ons adres wordt:
Schepenstraat 76-78
3039 NM Rotterdam

We zien er naar uit je in 2018 te mogen ontvangen in ons nieuwe kantoor en/of de modelwoning!

Met vriendelijke groet,
Team Gideon